Steun Mamas for Africa met een eenmalige of permanente gift

Een klein financieel gebaar doet al heel veel. Met amper 45 euro geeft u een verkrachte vrouw basisopvang in ons Maison de la Femme. Of u zorgt ervoor dat één slachtoffer kan rekenen op psychologische begeleiding.

Voor hetzelfde bedrag kunnen tien vrouwen in een afgelegen dorp een vorming bijwonen die hen weerbaarder maakt en in staat stelt voor zichzelf op te komen.

Uw gift kunt u op de volgende manieren overmaken:

  • Met een overschrijving op het rekeningnummer BE21 7330 4774 0703 of via de beveiligde pagina https://gift-don.mamasforafrica.be.
  • Met een domiciliering. Via de beveiligde pagina https://gift-don.mamasforafrica.be of vul dit document in.
  • Met een permanente opdracht. Dat kunt u doen via de website van uw bank; ofwel de nodige documenten ophalen in uw bankkantoor. Gebruik voor uw permanente opdracht het rekeningnummer BE21 7330 4774 0703.

Vanaf een gift van 40 euro op jaarbasis, krijgt u een fiscaal attest.

Meer info nodig? Klik hier.

Er is nog een andere manier om Mamas for Africa financieel te steunen:

  • Met een verzoek aan vrienden en familie voor een gelegenheidsgift. Stel hen voor om een gift over te maken naar aanleiding van een huwelijk, verjaardag, geboorte … 

Vanaf een gift van 40 euro op jaarbasis, krijgen uw familie of vrienden een fiscaal attest.

Voor meer info of om te weten hoe u dit best aanpakt, neemt u contact op met ons. Stuur een mail naar info@mamasforafrica.be of bel op 016/20 63 43.